Hemen Kiralayın (0 533 204 78 01)

adres

Adres

Çevre yolu Merkez Park Karşısı Reşatbey Mah. Fuzuli Caddesi, Sevilir Apt. Zemin Kat. No:13 / C Seyhan / Adana

Neden Araç Kiralanmalı?

Neden Araç Kiralanmalı?

  • Arenda Rent A Car
  • 07/02/2022
  • 233

Neden Araç Kiralanmalı?

Araç kiralama avantajları kişinin maddi imkanları doğrultusunda bütçesine en uygun aracı belirli süreler boyunca kullanımını sağlamaktadır. Herhangi bir kasko ve sigorta yaptırma zorunluluğu araç sahiplerine oranla bulunmamaktadır. Yıllık ve aylık olarak da araç kiralanabilir. Satın alınan araçlarda araç sahipleri yılda iki kez aracın muayenesini ve bakımı yaptırmak zorundadır. Güvenlik ve sigorta işlemleri de araç sahibi tarafından yaptırılması zorunlu uygulamalardır. Kiralık araçlarda ise araç sürücüleri bu tür işlemler ile uğraşmadan ihtiyaçlarını gidermek için kısa sürede araç kiralayabilir.

Araç Kiralamanın Önemi

Araç kiralamanın faydaları arasında işi bütçesine katkı sağlaması ve istenilen markalarda araçların kullanımının sağlanmasıdır. Araç satın alma durumunun giderek zorlaşması nedeniyle kiralık araçlar çok sık tercih edilmektedir. Satın alma sırasında yüklü bir miktar ödenmesi gerekir. Kiralama işlemlerinde ise kiralama şirketinin belirlediği araç kiralama bedeli araç modeline ve kullanım süresine göre belirlenmektedir. Kişi istediği taktirde 1 yıl boyunca da araç kiralayabilir.

Araç kiralamak için yapılacaklar arasında yüz yüze yada internet üzerinde rezervasyon işlemleri yapılmalıdır. Sözleşme imzalanması da zorunludur. Kiralama bedelinin yatırılması sözleşme onayının ardından olmaktadır. Kiralık araç piyasasının son dönemlerde yaşadığı canlılığın birçok nedeni vardır. Araç fiyatlarında dolar kuru üzerinden hızlı bir yükseliş olması nedeni ile insanların çoğu araç kiralamayı tercih etmektedir. Kişiler acil yol yardımı konusunda da kiralık araçlar sayesinde zaman kaybetmeden yardım alabilir. Aracın yakıtı, konforu, güvenlik prosedürleri ve kaskosu gibi zorunlu olan hususlar kiralama şirketi tarafından tamamlandığı için araç sürücüsü hiçbir uygulama ile vakit harcamaz.

Araç Kiralama Genel Bilgiler

Araç kiralama son birkaç yıldır artış göstererek ilerleyen bir uygulama haline gelmiştir. Belirli süreler ile araç kiralamak oldukça kolay ve basittir. Kişi tercihine ve bütçesine bağlı olarak kiralanmak istenilen araç modelleri ve markaları belirlenir. Araç satın almak yerine kiralamak daha karlı ve avantajlı olmaktadır. İstenilen süre boyunca araç kiralama ücretleri verilerek araç kullanımı yapılır. Zaman kaybı yaşanmaz. Araç ile ilgili gerekli olan hususların tamamlanma işlemleri kiralama şirketinin görevidir. Araç kiralama ve işlemleri maddi açıdan bütçe aralıklarında olması nedeni ile tercih alanını genişletmeye devam eden bir uygulama olmuştur.