Hemen Kiralayın (0 533 204 78 01)

adres

Adres

Çevre yolu Merkez Park Karşısı Reşatbey Mah. Fuzuli Caddesi, Sevilir Apt. Zemin Kat. No:13 / C Seyhan / Adana

Yıllık Araç Kiralama İçin Önemli Detaylar

  • Anasayfa
  • Blog
  • Yıllık Araç Kiralama İçin Önemli Detaylar

Yıllık Araç Kiralama İçin Önemli Detaylar

  • Arenda Rent A Car
  • 19/02/2022
  • 741

Yıllık Araç Kiralama İçin Önemli Detaylar

Yıllık araç kiralama günlük ve aylık araç kiralama şartları ile aynıdır. Sözleşme süresinin uzun dönem olarak belirtilmesi gerekir. Ödenecek tutar diğer araç kiralama sürelerine belirlenmektedir. Ek bir ücret talep edilmemektedir. Yıllık kiralamada sabit bir kiralama ücreti kişilerden istenmektedir. Kiralama şirketi tarafından aracın sözleşme şartları belirlenerek teslim edileceği tarihin bilgisi de paylaşılır. Araç kiralamada en sık kullanılan kiralama yöntemleri arasında günlük ve yıllık kiralama istekleri bulunmaktadır. Yıllık kiralanan bir aracın kiralayan kişide kalma süresi 365 gündür. 1 yılın sonunda aracı kiraladığı şirkete teslim etmesi zorunludur.

Yıllık Araç Kiralama Yapım Aşamaları

Yıllık araç kiralama nasıl yapılır sorusu uzun dönem araç kiralamak isteyen kişilerin merak ettiği konulardan biridir. Birkaç aşama sonrasında kiralanacak araç kiralama bedeli ödenerek alıcıya teslim edilir. Yıllık araç kiralamada ilk olarak araç kiralama şirketi ile görüşme gerekir. Yıllık olarak kiralanmak istenilen aracın bireysel mi yoksa şirket için mi kiralanmak istenmesi belirtilmelidir. Kiralama şirketi tarafından istenilen evraklar tamamlanarak teslim edilmelidir. Şirket için araç kiralanmak istenilmesi durumunda yetki belgesi, imza sirküsü, vergi levhası, faaliyet belgesi gösterilmesi ve verilmesi zorunludur.

Yıllık olarak araç kiralama yıllık sabit ve değişmeyecek bir ücret üzerinden hesaplanmaktadır. Bireysel olarak kullanılmak üzere araç kiralamak isteyen kişilerin kimlik kartı, ehliyetleri ve kişi adına kayıtlı olan kredi kart bilgilerini vermeleri gerekmektedir. Kişi tarafından gerekli olan belgelerin teslimi sonrasında kişinin Findeks kredi notuna bakılmaktadır. Kredi notunun istenilen puan aralığında olması halinde kiralanacak aracın işlemleri onaylanarak aracın teslimi yapılmaktadır.

Yıllık Araç Kiralamanın Avantajları

Yıllık rent a car kişi bütçesine uygun bir bütçe imkanı sunmaktadır. Değişen kurlardan yıllık ödenecek olan ücret etkilenmemektedir. Uzun dönem boyunca araç kullanımı yapılır. Kiralama şirketi tarafından istenilen tüm belgelerin eksiksiz olarak tesliminden sonra kontroller yapılır ve kontrol sonucunda kişilerin araç kiralamaya uygun olup olmadıkları belirlenir. Güvenli ve kaliteli kiralama şirketinde tüm işlemler tamamlanarak aracın kısa süre içinde teslimi yapılır. Yıllık olarak kiralanacak araçlarda prosedürler ve kurallara uyulması ile birlikte istenilen aracın hazırlanarak kiralamak isteyen kişiye ulaşımı sağlanır.